Top News – GJKKO konfirmon masat/ Lë në burg dhe ‘arrest shtëpie’ 28 të akuzuarit

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *